444 4 870

 
KVKK  

 

Kişisel Verileriniz Güvende

Mobilkom Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited şirketi olarak; abone ve müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle kişisel verilerin kullanımında, temel hak ve özgürlükleri korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Müşterilerimiz kişisel verilerini genel müdürlük, sözlü, yazılı ya da elektronik ortam üzerinden bize iletebiliyorlar. ISO207001:2013 “Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi” standartları kapsamında yasal işlemeci olarak faaliyet gösteren firmamız;

Biz bu verileri;

  • • Her zaman güvenle saklıyor,
  • • İletişim ile ilgili işlemleriniz için kullanıyor,
  • • Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

 

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

  • • Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
  • • Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
  • • Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
  • • Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini isteyebilirsiniz.

 

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı aşağıdaki yazılı iletişim adreslerimizden ve resmi olarak mobilkomelektronik@hs03.kep.tr adresinden iletebilirsiniz. Kanun ve haklarınız ile ilgili detaylı bilgi için detaylı bilgi almak için TBMM'nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/kanunlar_gd.durumu?kanun_no=6698

 

İletişim için:

Mobilkom Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aydınevler Mah. Aslanbey Cad. No:1-3, Mert Plaza A Blok Kat:1 Daire:3-4 Maltepe,

İstanbul / TÜRKİYE

 

e-mail: bilgi@mobilkom.com.tr

KEP Mail: mobilkomelektronik@hs03.kep.tr

Tel: +90 216 489 66 00 (PBX)

Faks : +90 216 489 66 99